Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1475 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lamikoboy napisał:
Ludzie widzę próbujecie poprawić mniemanie o sobie dają pieniądze Rostowskiemu pośrednikiem jest tu Owsiak, pieniądze z WOŚP nie trafiają do konkretnych osób, sprzęt trafia do szpitali odciążając tym samym budżet państwa !!! z pieniędzy tych finansowany jest festiwal Woodstock ( festiwal picia i ćpania - jestem z młodego pokolenia i dobrze wiem po co tam większość osób jeździ )...
polski patryota
a skąd tak dobrze wiesz
byłeś tam?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
robert ma racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
lena1 napisał:
BiZi...żal.... ściska?
Szkoda było paru koronek, a mądrzyć to się potrafisz, a swoją drogą wysil się bardziej! Ci co dali nie żałują, a Ty bardzo...my nie potrzebujemy dochodzenia co stało się z NASZYMI a nie Twoimi pieniędzmi, a sprzęt z serduszkiem jest wszędzie!

a niby dlaczego ma mi zal sciskac cokolwiek? Powiem Ci kolezanko, ze zrobilem wiecej niz Ci sie wydaje, tyle ze zona i ja pomagamy BEZPOSREDNIO, a nie przez posrednikow.

Jak chcesz komus pomoc wejdz na strone www.mammarzenie.org , wybierz swoj region w PL i spelnij marzenie .....ale umow sie, ze wreczysz osobiscie a nie przez posrednikow, ktorzy pobieraja legalna prowizje.....

i nie łatasz dziury budzetowej ...

Wiec, pokaz na co cie stac....daj radosc choremu dziecku...

a co do sprzetu z serduszkiem....jest wszedzie, tak, ale tylko w duzych klinikach, w duzych miastach a mniejsze to moga zapomniec..... ...nie mowiac juz o pipidówkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:
...ty
to sie
lepiej schowaj
sponsorko za dyche..!

Uważaj co piszesz ... Ta "sponsorka" ma szerokie plecy na Tym Forum , skasowano prawie wszystkie wypowiedzi w jej temacie , a Ja Osobiście dostałem POWAŻNE OSTRZEŻENIE , bym OMIJAŁ SZEROKIM ŁUKIEM to ... xxxxx ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tym

bardziej mi sie

nie podoba! stanowczo

preferuje,waskie plecy u kobiet...

p/s:
co z naszym polowaniem na zorze ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Lamikoboy ma racje
sprzęt trafia do szpitali odciążając tym samym budżet państwa !!!
wplac na konto -odlicz od podatku
przekaz 1% podatku na organizacje pozytku publicznego

a jak odliczysz to ,,do skarbonki,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ty

jestes w bodo?

na weekend np: 01-03.02
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jacy wy wszyscy mądrzy jesteście ,dupy żaden nie ruszy by ją umyć ale dyskutować i krytykować czyjąś pracę to pierwsi - pieprzenie lewusa /dyskutanta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok